kollaasi

kollaasi

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Vauvan huone on valmis :)

Heipähei!

Nyt on kyllä ollut hieman taukoa kirjoittamisessa, mutta onpa tehty remonttia enemmän kuin ikinä elämän aikana ja raskauskin on edennyt jo viimeiselle viikolle. 

Äitiyslomakin on päässyt alkamaan, vaikka se ei ole siltä tuntunutkaan, kun To Do-lista on pidempi kun töissä ollessa :D Remontoitu on kolmea vessaa, lastenhuone ja massiivisimpana keittiö. Yksi vessa on vasta suihkuovia vaille valmis. Muista puuttuukin sitten kattopaneelit, valot, kalusteet, ja sähköt. Laatoitukset on kuitenkin onneksi valmiina kaikissa :) Keittiöstä puuttuu tiskikoneiden ovet ja peitelistat :) Jos ne vaikka juhannukseksi saisi paikoilleen :D   

Viime viikolla tuli ajankohtaiseksi myös uuden kameran hankinta, kun vanha hajosi. Uuden kameran esittelen tulevina päivinä. Pen-sarjan kapistus tuli hankittua, sen verran voin paljastaa nyt jo :)
Tulevat kuvat onkin otettu uudella kalustolla.

Mutta sitten oikeaan aiheeseen


<3 Vauvanhuone <3


Jotkut onkin saattanut jo huomata instan puolelta joitakin kuvia lastenhuoneen valmistumisesta. Lattiaksi valikoitui muualtakin kodistamme löytyvä 12 mm vahva Mammut-laminaatti, jossa on ylin pinta aitoa puuta ja näin tuntuu jalan alla pehmeämmältä ja lämpimämmältä kun perus laminaatti. 

Seinät tasoitimme ja maalasimme Teknoksen 1500 N sävyllä. N-kirjain perässä tarkoittaa neutraalia eli sävy ei taita mihinkään muuhun väriin, vaan on puhdas harmaa. Tapetin olin valinnut jo yli vuosi sitten K-raudasta ja kaikki muu sitten sovitettiinkin siihen istuvaksi. Itselleni oli tärkeää, että niinkin hallitseva asia, kun koko seinän tapetti, ei ole lapsen sukupuoleen viittaava. Ties vaikka ultrassa olisi käynyt virhe ja poika tulisikin, niin nyt selviämme vain mekkojen pois ottamisella ja parin esineen vaihtamisella.


Kalusteet vauvanhuoneeseen hankittiin Tampereen Babystyle-liikkeestä ja kaikki on Stoken uudesta Stokke-Home-mallistosta.
Voi hitsi ne oli mukavia kasata, kun kaikki oli mietitty valmiiksi ja laadun todella huomasi. Joka osa sopi täydellisesti yhteen ilman tappelua ja tarvittavat työkalutkin tuli mukana. Kasasin kaikki yksinäni noin tunnissa, kun miehen täytyi tehdä työhommia. 
Olen kyllä supertyytyväinen Stoken laatuun!  
Ja tietty ne miellyttää silmää ja sopii moderniin sisustukseen <3

Taustalla pilkahtava Stoken syöttötuoli-sitteri yhdistelmä siirtyy keittiöön vauvan synnyttyä ja siitä kerron sitten, kun on käyttökokemusta. 


Musta-valko kuvauksen kokeilua ;)


Stoken lipasto on kätevästi myös hoitopöytä lisätason ansiosta. Sitten kun vauva kasvaa saa tason käyttöön näteille esineille :)

Pientuotteet on lähinnä Pentik:kiä ja nojatuoli sekä matto Askosta. Voin rehellisesti kertoa, että koeistuin satoja nojatuoleja liikkeissä ja aina vastaus oli että "ei, huono istua". Askosta tuli muutama viikko sitten -40% lappu yhdestä tuotteesta ja sieltä sattui löytymään täydellinen, korkea selkänojainen, pehmustetuilla käsinojilla oleva, siro ja oikean värinen tuoli :) Jalat maalasin itse valkoiseksi, ne kun olivat pähkinän väriset orginaalina. Vieraatkin ovat todenneet, että tuoli on yllättävän mukava istua ja kauniskin vielä!  

Kartelli Stone jakkara matkasi olohuoneesta sivupöydäksi imetystuolille.





Vauvakirjaksi valikoitui Muumilaakson-vauvakirja.


Sain super kauniita lahjoja rakkailta ystäviltä babyshowereissa <3 

Babyshowereihin oli tehty myös ihana ensimmäisten synttäreiden arvauskalenteri ja lupasin tiedottaa, jos joku osui oikeaan päivään :)

Sain babyshowereissa kaikkea tarpeellista tytöiltä <3


Valaisimen hankimme Vepsäläiseltä ja valinta oli minulle ollut jo pitkään selvä. Olin päättänyt jo varmaan vuosi sitten, että huoneeseen tulee Secton Octo-valaisin. Se on tarpeeksi kevyt ja ilmava ja todella kaunis muotoilultaan ja tietysti Suomalainen. Väriksi valikoitui valkoinen.  Tykkään erityisesti siitä, että tämän valaisimen kanssa seiniin ei tule valoraitoja, koska lamppu on niin syvällä ylhäällä.  



Ilmavaa muotoilua <3


Makuuhuoneeseemme ostimme lisäksi Stoken erillisen pikkusängyn/kehdon, jossa vauva voi sitten nukkua alussa, kun oma huone ei ole vielä realistinen koko yön ajaksi. Toivottavasti kuitenkaan tämä ei ole kauaa käytössä...

Pentik:in pupu istuu reunalla unileluna ja unipussi odottaa nukkujaa <3 


Sellainen huone :) Vielä puuttuu verhot ja joku hylly seinälle, johon saan vauvan kirjat ja muutaman esineen nätisti, mutta empä ole vielä keksinyt mikä se hylly olisi. 
Ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin!!!

Nyt vaan toivotaan, että kauniit kelit jatkuvat, kun kerrankin on hieman lomaa elämässä. Illalla voisin postata teille aamupalaterassista, johon sain muutamia yrttejä ja kesäkukan istutettua eilen. Asensimme sinne myös kevään aikana ulkokaiuttimet ja videovalvonnan. 
Niistä lisää seuraavassa postauksessa :)

Nyt lähden neuvolaan.

Ihanaa keskiviikon jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana vauvan huone! <3 Ja paljon onnea loppumetrien odotukseen!

    VastaaPoista
  2. Meillä on aikalailla samanlainen nojatuoli (oikeastaan kaksi) kuin tuo askon, mutta pohjanmaan kalusteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin ihan huippuja istua! Vielä kun saadaan rahi jonka tilasin erikseen niin setistä tulee täydellinen. Ties vaikka nukkumaan joutuisi tässä tuolissa ;)

      Poista
  3. Ihana tuo ovi puutarhaan! Kyllä kelpaa tuossa ovensuussa lämpimällä imettää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ovi on kuitenkin aika korkealla ja siitä aukeaa ranskalainen parveke eli ulos asti ei pääse mutta ihanaa istua tuolissa kuitenkin kun ovi on auki <3

      Poista
  4. Tämä vauvanhuone on kyllä kauneimpia näkemiäni, niin valoisa ja hyvällä maulla sisustettu, vau! <3

    VastaaPoista

Kommenttejanne innolla odottaen :)